20 Haziran 2015 Cumartesi

TS Crystall sayesinde artık evinizde; Aydınlatma, Klima, müzik, Güvenlik sistemi hatta panjurları tek tuşla kontrol edebileceğiniz bir yardımcınız var. Zengin ürün yelpazesi ve fonksiyonel ürünleri ile uzun yıllardır Anahtar & Priz sistemlerinin devi haline gelen Berker by Hager sadelik ve şıklığın simgesi TS Crystall sayesinde yaşadığınız özel anlara değer katacak. Küçük bir dokunuşla tüm evinizi kontrol edeceğiniz TS Crystall Ball ile Modern Tasarım, şıklık ve teknolojinin gücünü hissedin. TS serisinin dört farklı renkteki Swarovski kristalleri ile kendinizi şımartmaya hazır olun. Kişiye özel üretim özelliği ile ise konforu ve şıklığı eşsiz hale getirebilirsiniz. TS Crystall serisi ile kendi oluşturacağınız senaryolar dahilinde fonksiyonellik ve teknolojinin keyfini çıkarın. TS Crystall serisini akıllı ev sistemlerinin yanı sıra konvansiyonel ve RF sistemler ile de kullanabilirsiniz.

Berker by Hager Hakkında;

Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda Enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker,2010 yılında Hager Grubuna katılması ile birlikte, 12.000 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Almanya'nın Sauderland bölgesinde 1919 yılında kurulan Berker, bugün dünya çapında boy gösteren, birçok Tasarım ödülü kazanmış ve yeniliklere ev sahipliği yapmış uluslar arası bir marka… Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Berker ve Hager'in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan Anahtar ve Priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar Enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Berker by Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design Award China, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, Reddot Award, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Vakıf GYO İki Konak'ta son dakika gelişmesi! 4.4 milyarlık sözleşme sona erdirildi!
Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu projenin yüklenici sözleşmesi iki taraflı olarak sona erdirildi. İşte detaylar...
Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...
Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?
Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 86 milyonu geçti
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) seyahat eden yolcu sayısının Türkiye nüfusunu geçerek 86 milyon 100 bin kişinin üzerine çıktığını açıkladı. 
Dolar kuru neden sabitlendi?
Dolar son bir aydır yatay halde setrini sürdürüyor ve analistler de dolarda 30 TL'nin altını dillendirse de Merkez Bankası'nın sene sonu dolar tahminlerinde dolar 36 Türk Lirası olarak açıklandı.
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.