20 Haziran 2015 Cumartesi

Firmalara grafik tasarımdan mimariye, iletişim alanından iç mekan tasarımına kadar geniş bir yelpazede Danışmanlık hizmeti veren Karbon, tasarladığı modül ve başüstü dolabı ile Ofis mobilyalarına kurumsal kimlikleri doğrultusunda renkli seçenekler sunuyor.

Dolap ve keson özelliğini bir arada bulunduran modül, ofisin konforunu artırıyor. Modülün tasarımında fonksiyonellik ve estetik ön plana çıkıyor. Özel tasarımlı modül, karşılıklı oturan iki kişinin ihtiyaçlarına pratik bir çözüm sunmak için çekirdeğinde her iki tarafın ortak kullanımına açık bir dolap bulunduruyor. Dolabın başında ve sonunda yer alan kesonlar ise kişiye özel kullanımı sağlıyor. 

Modül ile takım olarak tasarlanan baş üstü dolabı ise, dar mekanlarda duvarları değerlendirmek için Ofis çalışanlarının rahatlıkla ulaşabileceği yükseklik ve derinlikte yer alıyor. Hareketli kapak sistemi kullanım kolaylığı sağlarken, açık orta bölüm ise Kütüphane işlevi görüyor.

"Estetik", " Fonksiyonel" ve "Ekonomik" Tasarım anlayışından yola çıkan Karbon, modül ve dolapların ana kabuğunda doğal meşe papel kaplamaya yer veriyor. Kesonlar ve kapaklar ise firma kimliğine uygun istenilen renklerde hazırlanıyor. Ayrıca modüler bir sistem olarak tasarlanan üniteler çoklu çalışma istasyonları için boyutlandırılabiliyor. Dolap bölümlerindeki kapaklar isteğe göre arttırılabiliyor, azaltılabiliyor veya cam uygulaması ile şeffaflaştırılabiliyor.

Firmalara marka oluşturma ve geliştirme, iç mekan tasarımı, iletişim alanlarında Danışmanlık hizmeti veren Karbon, projelere ve istekler doğrultusunda özel çözümler sunan ürün tasarımları da gerçekleştiriyor.

Karbon Hakkında

2005 yılından beri firmalara marka oluşturma ve geliştirme, iç mekan tasarımı, iletişim tasarımı alanlarında multidisipliner danışmanlık hizmeti vermektedir. Plus Kitchen, Beyaz Fırın, Emek Pastanesi, Melod, Çikolata, Centrum Toplantı Hizmetleri, Tay Mum ve benzeri birçok firmaya danışmanlık yapmaktadır.

Selen Selviler Özüekren, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 1999'da mezun oldu. Mezuniyetin ardından Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı bölümünde çalışmaya başladı. Bölümün sektöre yönelik profesyonel Tasarım hizmeti veren ekibinde proje koordinatörü olarak çalıştı. 2000 yılında araştırma görevlisi oldu. Yüksek lisans eğitimini Görsel İletişim Tasarımı alanında tamamladı. 2005'te kurucusu olduğuKarbon'da tasarım danışmanı olarak çalışmalarına devam ediyor.

Akgün Özüekren, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık okudu. Mezuniyetinden önce katıldığı Kovuk İnşaat'ta, mimar Yalçın Özüekren ile 10 yıl boyunca çalıştı. Ispartakule (İstanbul), Kazablanka (Fas) ve Struga (Makedonya) Konut Yerleşmesi projeleri ile Kentsel Planlama ölçeğinden Konut iç planlamasına kadar genişleyen bir perspektifte tasarım süreçlerine katkıda bulundu. Sultanahmet Cezaevi'nin Four Seasons Oteli'ne dönüştürüldüğü Restorasyon projesinde çalıştı. İTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2007'den beridir Karbon'da mimar ve tasarım danışmanı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

http://www.karbonltd.com/

Yorumlar

Diğer Haberler

Vakıf GYO İki Konak'ta son dakika gelişmesi! 4.4 milyarlık sözleşme sona erdirildi!
Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesinde son dakika gelişmesi yaşandı. Söz konusu projenin yüklenici sözleşmesi iki taraflı olarak sona erdirildi. İşte detaylar...
Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...
Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?
Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Geniş araba sevenler hemen bakın! Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Dizel Manuel, Benzinli Manuel ve Otomatik motor seçenekleriyle Yeni Ford Tourneo Courier, bayilerde yerini aldı. Ford Tourneo Courier fiyatı ne kadar? Ford Tourneo Courier Mayıs 2024 fiyat listesi!
Kiraya yapılan 10 puanlık artış ölüm riskini yüzde 8 artırıyor!
Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kira artışlarının kiracıların sağlığını da etkilediği ortaya çıktı. Aşırı stresin neden olduğu kalp, şeker ve yüksek tansiyon gibi hastalıkların artmasının ölüm riskinin de artmasına sebep olduğu belirtildi.
Banka banka 100 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar?
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son verileri kapsamında artışını devam ettiren 1-3 aylık mevduat faizinde dengelenmiş oldu. Buna göre, yüzde 68 civarında dengelenen 1-3ı.aylık mevduat faizleri yüzde 68,2 olarak belirtildi.