7 Temmuz 2015 Salı

Yılın ilk aylarından itibaren Türkiye'nin dört bir yanında hızla açtığı yeni Restoranlar ile büyümesini sürdüren ve 100. restoranını açmak üzere olan Baydöner, 04 Temmuz'da Maltepe Park'ta yenilenen konseptiyle açtığı restoranı ile İstanbul'da 21, toplamda ise 96 restorana ulaştı.

Baydöner İskender Maltepe Park şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle damaklarda iz bırakmayı hedefliyor. Restoran, 90 misafiri aynı anda ağırlayabiliyor.

Türk milletinin dışarıda en çok tercih ettiği yiyeceklerin başında döner geliyor

Baydöner CEO'su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Yaptığımız tüketici araştırmalarında da gördük ki, Türk milletinin dışarıda yemeyi en çok tercih ettiği yiyeceklerden biri döner. Hem sağlıklı, hem de lezzetli oluşu buna etken. Son yıllarda Türk insanının dışarıda yemek yeme alışkanlığı arttı. Biz de Baydöner olarak tüketiciye daha fazla noktada kaliteli ve lezzetli ürünler sunmak için son 2 yıldan bu yana hem AVM hem de cadde büyümesini devam ettiriyoruz. Baydöner olarak bütün şehirlere en az 1 tane Baydöner açmayı hedefliyoruz. İzmir'den çıkarak ülke geneline yayılan bir marka olmaktan mutluluk duyuyoruz. Baydöner olarak 2007 yılında yabancı fast food markalarına rakip olmak için kurulduk. Dönerin uluslararası bir kaliteyle sunulmadığını gördük. Bu nedenle dünyada ünlü markaların nasıl standart bir kalite yakaladığını ve büyüdüğünü izledik. Kalite, lezzet, şık bir mekan, ve makul fiyatları birleştirdik.

Çok yakında 100. restoranımızı açacağız

Polat sözlerine şöyle devam etti "Bugün 38 şehirde 96 restorana ulaştık ve çok yakında 100. restoranımızı açmak için hazırlanıyoruz. 5 yıl içinde ise 300 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Özellikle Almanya'dan başlayan bir Avrupa büyümesi planımız var. AB pazarında 4 yılda 40 şube açmayı hedefliyoruz. Zengin Türk mutfağının özellikle Avrupa'da tanıtılması oldukça önemli. Döner, Avrupa'da çok bilinmesine ve sevilmesine rağmen itibarı olmayan bir yiyecek. Biz Baydöner olarak, dönerin Avrupa'daki itibarını artırmak için çalışacağız. Avrupa'da da özellikle Almanya'da, mevcut olanın aksine, sirkülasyonun fazla olduğu prestijli caddelerde, şık restoranlarla hizmet vereceğiz. Böylelikle Türk ağız tadının en bilinen yiyeceklerinden biri olan döneri, Avrupalıların hamburger, pizza gibi severek tüketmelerini amaçlıyoruz." şeklinde konuştu.

Yorumlar

Diğer Haberler

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!
Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.
Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!
Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
İran-İsrail krizi sonrası dolar/TL ne kadar? Dolar/TL kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru
İsrail'in İran'a saldırı yapması üzerine ekonomi piyasalarında hareketlilik yaşandı. İran-İsrail krizi sonrası dolar ne kadar? Dolar kaç lira? 19 Nisan 2024 dolar/TL kuru.
Konut yatırımcıları rotayı turizm bölgelerine çevirdi!
Turizm bölgelerindeki gayrimenkul yatırımları hem yerel hem de yabancı yatırımcılar için çekici hale gelirken, sektörün büyümesine de önemli katkılar sağladı.
Ekonomist Mert Başaran'dan çok önemli uyarı: Bireysel hisse değil fon alın!
Borsa yatırımcıları her geçen gün artarken Ekonomist Mert Başaran da çok önemli bazı uyarılar yaptı. İşte Mert Başaran'ın "Bireysel hisse değil fon alın" paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...