7 Temmuz 2015 Salı

Ceramica Empoli serisi ile yazlıklara ve sahil evlerine mavi ile beyazın buluştuğu eşsiz bir Dekorasyon

Özellikle yazlık ve sahil evlerinin iç ve dış mekanları için tasarlanan Ceramica Empoli serisi 2015'in yaz dekorasyonuna damgasını vuruyor. Akdeniz mimarisinin dokusundan esinlenerek geliştirilen özel Koleksiyon, mekanlara şıklık kazandırmanın yanı sıra ferahlık ve derinlik duygusunu da görkemli bir şekilde yansıtıyor.

Evlerde Akdeniz mavisi

Akdeniz'in kendine has mavi rengini öne çıkaran Ceramica Empoli modelleri, beyaz, gri ve siyah renklerin oluşturduğu akıcılık ve geçişkenlikle tamamlanıyor ve dekorasyonun öne çıkan faktörleri olarak göz dolduruyor. Koleksiyonlarda öne çıkan bir diğer faktör ise, kavisli yumuşak hatların geometrik bir derinliği dışavurmasına dayanıyor. Salon, Yatak odası ve mutfakların yanı sıra dış dekorasyona da Akdeniz mavisini taşıyan Ceramica Empoli koleksiyonu, lokanta ve kafeteryalara da farklı ve özgün bir dekoratif çarpıcılık sağlıyor.

Farklı modellerle mavileşen mekanlar

Ceramica Empolikoleksiyonunda, içiçe geçen iki kare formun dış çeperinde tekrara dayalı iniş çıkışlı hatlarla şık bir efekt sunan modeli, kompozisyonun göbeğini oluşturan çiçekli bezemelerle geleneksel Akdeniz mimarisinde güçlü esintiler taşıyor. Model özellikle teras, havuz gibi mekanlara yüksek bir farkındalık kazandırıyor.

Bir diğer model ise dört karonun bir araya gelmesiyle tamamlanan çarpıcı bir kompozisyon sunuyor. Modelde mavi, beyaz ve gri renklerin oluşturduğu stilize çemberler, küçük ve büyük formlarla içiçe geçerek zeminde güçlü bir algı ve derinlik duygusu yaratmayı başarıyor.

Ceramica Empoli'nin bir başka modeli, yekpare dokusuyla zemin boydan boya sararken, stilize yaprak ve çemberden oluşan güçlü kompozisyon başlı başına yüksek dekoratif bir unsur olarak halı, kilim gibi yaygıların kullanılmasına gerek bırakmıyor ve ferahlık hissini güçlendiriyor. Özellikle Salon ya da Yatak odası gibi geniş mekanlara çok özel bir şıklık katan model, dış çeperinde yer alan sonsuz tekrarlı özgün geometrik formuyla algıyı daha da güçlendiriyor.

Ceramica Empoli'nin bir diğer modeli ise Akdeniz mavisini daha da öne çıkararak stilize madalyon formuyla sıcak ve ferah bir duyguyu dışavuruyor. Salon ve yatak odası gibi mekanların yanı sıra mutfaklarda da çarpıcı bir etki sağlayan model, dış çeperinde yer alan küçülen formları ve kompozisyonun sınır hatlarını belirginleştiren mavi ve siyah geçişleriyle albenisini daha da artırıyor.

Yazlık ve sahil evlerinin dekorasyonu için Akdeniz mavisini öne çıkaran yeni ve özgün seri Ceramica Empoli, iç dekorasyonda ve dış mekanlarda farklılık isteyenler için ideal bir seçim olarak öne çıkıyor. Ceramica Empoli koleksiyonları, sadece Graniser mağazalarında satışa sunuluyor.

Graniser- 1999 yılında kurulan Graniser, Seramik sektörünün genç bir kuruluşu olarak kısa bir zamanda hızlı bir büyüme kaydederek Türkiye'nin lider Seramik karo üreticileri arasında yer almayı başarmış bulunmaktadır. Üretim faaliyetlerini Akhisar Manisa'da 275 dönüm üzerinde yer alan fabrikasında sürdüren Graniser, 22 milyon metrekare üretim kapasitesine sahip üretim tesisinde dokuz fırını ve 17 üretim bandı ile faaliyet göstermektedir. Çeşitli ebat ve tasarımda yaklaşık 5.000 çeşit tek ve çift pişirim duvar karoları ile sırlı Granit ve bordür üreten Graniser, dünyanın farklı ülkelerindeki müşterilerilerine üstün nitelikli ürünler sunmaktadır. 1000'i aşkın uzmanıyla trend yaratan ürünlere imza atan Graniser, üretiminin yüzde 52'sini ihracata yönelik gerçekleştirmekte ve İsrail, Kanada, ABD, Yunanistan, Almanya ve kuzey Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 60'ı aşkın ülkeye ihracat yapmaktadır.   

Yorumlar

Diğer Haberler

Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!
Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...
A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı. 
TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...
Akaryakıt fiyatları yarından itibaren tam bu kadar olacak! Bu sefer indirim müjdesi geldi!
Ramazan Bayramı öncesinde peş peşe zam ve indirim haberleriyle gündeme gelen akaryakıtta bu gece rakamlar yeniden değişiyor. İşte ayrıntılar ve 24 Nisan 2024 fiyat listesi...
65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın
Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak?