21 Temmuz 2015 Salı

Her türlü şekli alabilen ve Ahşap gibi işlenebilen DuPont™ Corian® ile banyo lavabolarının yanı sıra duş, küvet, banyo aydınlatması gibi farklı alanlarda da sınırları zorlayan tasarımlar gerçekleştirmek mümkün.

Yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki banyoları yaratmaya imkan tanıyan DuPont™ Corian®, kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı olması nedeniyle de sıklıkla tercih ediliyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla banyo yüzeylerinde bakteri ve mantar oluşumunu önleyerek hijyen sağlıyor.

Çevreci ve tasarım harikası banyolar

Banyolara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk paleti, ısıyla şekillenebilmesi ve işlevselliği ile banyo sahibinin kişiliğini yansıtan zevkli ve büyüleyici Tasarım olanakları sunuyor. Çevre konusundaki hassasiyeti ile de öne çıkan DuPont™ Corian®, üretim sürecindeki Enerji tüketimini ve atık miktarını sınırlamak konusunda standartlara uygun olarak hareket ediyor.

Güncellenen ve yeniden adlandırılan DuPont™ Corian® yeni lavabo koleksiyonunda, kendine has estetiğe sahip 20 yeni banyo modeli yer alıyor. Ayrıca yeni koleksiyonunu sunmak için "Yaşamdan Portreler (Portraits of Life) isimli bir yayın da hazırlayan DuPont™ Corian®, yeni Koleksiyon ürünlerini Türkiye'de Ağustos 2015 itibariyle satışa sunmaya başlayacak.

"Sonsuz Evrim (Endless Evolution)" programı hakkında

(www.endlessevolution.corian.com) - DuPont™ Corian®; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 'Sonsuz Evrim' sloganı ve logosuyla simgeleşen yeni ve uzun soluklu bir programı hayata geçirdi. Bu program; üretim inovasyonlarını, yeni ürün geliştirmeyi ve DuPont™ Corian®'ın estetik, kullanışlı ve güvenilir kaplama çözümü olarak Mobilya, iç Tasarım ve Mimari pazarlarındaki liderlik pozisyonunu daha da güçlendirecek teknik ve Pazarlama programlarını kapsıyor.

DuPont™ Corian® Hakkında - İlk başta Mutfak ve banyo tezgahları için yüksek performanslı bir malzeme olarak geliştirilen DuPont™ Corian®; işlevsellik, çok yönlülük ve estetiğin oluşturduğu eşsiz bileşimi sayesinde, şimdi iç tasarım ve Mimari amaçlı kaplama malzemeleri arasında lider bir global marka konumuna gelmiş durumda. DuPont, yıllar içinde DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesini, hayal edebileceğiniz her uygulama için olağanüstü bir tasarım aracına dönüştürdü.

Mutfaklar, banyolar, Aydınlatma, dış cephe, oturma grupları, radyatörler, ev otomasyonu, dokunmatik yüzeyler: Bugün, DuPont™ Corian®, neredeyse her yerde ticaret, Konut ve Kamusal Alan uygulamalarında karşınıza çıkıyor.

DuPont™ Corian® hakkında daha fazla bilgi için: www.corian.comwww.deepcolour.corian.com / www.endlessevolution.corian.com / Facebook.com/CorianDesignTwitter.com/CorianDesign / Youtube.com/CorianDesign / Instagram.com/CorianDesign

DuPont Hakkında - DuPont, 1802'den beri inovatif ürünler, malzemeler ve hizmetler yoluyla küresel pazara dünya çapında bilim ve Mühendislik sunuyor. Müşteriler, hükümetler, STK'lar ve düşünce liderleriyle işbirliği yaparak her yerdeki insanlar için yeterince sağlıklı gıda bulmak, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak, yaşamı ve çevreyi korumak gibi küresel sorunlara çözümler bulabileceğimize inanıyor. DuPont ve inovasyona olan bağlılığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.dupont.com'u ziyaret edin.

Oval DuPont logosu, Sonsuz Evrim ve Sonsuz Evrim logosu, DuPont™, Corian® ve DeepColour™; E. I. du Pont de Nemours and Company veya iştiraklerine ait Ticari markalar, tescilli Ticari markalar veya telif hakkına tabi malzemelerdir. Diğer logolar, ticari markalar ve tescilli ticari markalar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. *Patent Sürecindedir.

Yorumlar

Diğer Haberler

BDDK açıkladı: Tüketici kredilerinin 445 milyar 626 milyon TL'si konut!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yayınlanan haftalık bültende yer alan bilgilere göre tüketici kredilerinin 445 milyar 626 milyon TL'si konut...
3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor! Ev almak hayal oldu!
Konut almak isteyenlerin hayali başka bahara kalmış durumda. 3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor. İşte sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri...
Gayrimenkul Yatırım Ortakları mercek altında! GYO'lara vergi muafiyeti kalkıyor mu? 
GYO'lara vergi muafiyetinin kaldırılması gündemde yer alıyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, GYO'lar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
Çiftçiler dikkat! Başak Traktör Nisan 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! Tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi!
Başak Traktör çiftçilerin merak ettiği ve araştırdığı Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. İşte Başak Traktör tarla, bahçe, kompakt yeni fiyat listesi...
İmar kanununa kafa tutan villa görenleri şaşkına çevirdi! İmar kanunu yeniden düzenlenmeli...
Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı villa görenleri şaşkına çevirdi.