21 Temmuz 2015 Salı

Şişecam, Şirket faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve 20 ülkeden 1000'e yakın firmanın katıldığı ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri' yarışmasında,‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar' kategorisinde ‘gümüş Ödül'ün sahibi oldu.

21.07.2015 – Şişecam, 2014 yılı faaliyet raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği'nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, ‘Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar' kategorisinde gümüş ödül kazandı.

Şişecam'ın faaliyetlerini, kurumsal, ekonomik, sosyal ve çevresel açılardan ele alarak, Tayburn ile işbirliği içinde hazırlanan kapsamlı rapor, LACP'de iletişim profesyonellerinin oluşturduğu uzman bir heyet tarafından değerlendirildi. Şişecam, dünya çapında "Holdingler, Sanayiciler, Yatırımcılar" kategorisinde "Gümüş Ödül"ün sahibi oldu.

Şişecam'ın 2014 yılı Faaliyet Raporu, rapor kapağı, hissedarlara mektup, raporun anlatımı, finansal verilerin sunumu, yaratıcılık ve mesajın netliği gibi değerlendirme kriterlerinde jüriden 10 üzerinden 10 puan aldı.Jüri'nin rapor için verdiği "ilk izlenim" notu ise 30 üzerinden 28 puan seviyesinde oldu. Jürinin değerlendirmesi sonucunda rapora verilen toplam puan 100 üzerinden 97'ye ulaştı. Bu puan Şişecam'a "Gümüş" Ödül getirdi.

Şirket faaliyet raporlarının değerlendirildiği en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği'nin (LACP) düzenlediği 2014 yılı Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'ne bu yıl 20 ülkeden 1000'e yakın firma başvurdu.

Şişecam'ın 2014 yılı Faaliyet Raporuna sisecam.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Şişecam Topluluğu Hakkında

Türkiye'nin en köklü kuruluşları arasında yer alan Şişecam Topluluğu düzcam, cam ev eşyası, cam ambalaj ve cam elyafı gibi camın tüm Temel alanları ile soda ve krom bileşiklerini kapsayan iş kollarında global bir oyuncudur. "Düzcam", "Cam Ev Eşyası", "Cam Ambalaj" ve "Kimyasallar" olmak üzere dört ana iş grubunda faaliyet gösteren Topluluk, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya, Slovakya, Macaristan, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu, Gürcistan, Ukrayna, Mısır ve Hindistan'da üretim yapmaktadır. Şişecam, 80 yıllık deneyimi, 21 bini aşkın çalışanı, 13 ülkeye yayılmış üretim faaliyetleri ve 150 ülkeye ulaşan satışlarıyla uluslararası ölçekte bir Topluluk olarak, 2020 vizyonu doğrultusunda dünyanın en büyük üç üreticisinden biri olma hedefiyle yoluna devam etmektedir.

www.sisecam.com.tr

Yorumlar

Diğer Haberler

A101 25 Nisan - 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'de onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor!
A101 25 Nisan-2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. A101’de bu hafta; birçok indirimli ürünler raflarda yerini aldı. 
ŞOK aktüel indirimleri! 27 Nisan 2024! ŞOK'ta bu hafta sonu neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu
ŞOK Market 27 Nisan ile 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Nisan ayının son katoğunu yayımladı. ŞOK 27 Nisan 2024 Cumartesi kataloğu ile aktüel ürünler belli oldu. 27 Nisan ŞOK Market'te neler var?  ŞOK aktüel ürünler kataloğu.
TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...
65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları bir bir açıklandı! Yaşlılık maaşı ne kadar? Zamlı maaşlara bakın
Memur maaşlarına yapılacak Temmuz zammıyla 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı da yükselecek. O rakamlar tek tek açıklandı. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı kaç TL olacak? 
Akaryakıt fiyatları yarından itibaren tam bu kadar olacak! Bu sefer indirim müjdesi geldi!
Ramazan Bayramı öncesinde peş peşe zam ve indirim haberleriyle gündeme gelen akaryakıtta bu gece rakamlar yeniden değişiyor. İşte ayrıntılar ve 24 Nisan 2024 fiyat listesi...