28 Ağustos 2015 Cuma

Marmaris Belediyesi, geçen 1 Temmuz'dan bu yana ilçedeki kaçak yapılaşmayla ilgili çalışma başlattı. Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen köyleri de kapsayan denetimlerde imara aykırı olduğu tespit edilen yaklaşık 5 bine yakın bina için yıkım kararı verildi. Bunu binalara toplam 15 milyon lira da para cezası kesildi.

Türkiye'de 'İmar Planı' diye bir şeyin olmadığını belirten Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, bunun işin başındaki üst düzey yetkililer, hukukçular tarafından bilindiğini. hatta İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin raporlarına yazdığına dikkati çekti.

Ceza kesilen ve yıkım kararı alınan 35 turistik tesis içerisinde çeyrek asırlık bir otelin de bulunduğunu vurgulayan Başkan Acar, Yeni yapılan otellerden, 5 yıldızlı olanlarına kadar çok sayıda Otel mühürlendi ve ceza kesildi. Ne olacak şimdi? Sezon ortasında bunların oteli boşaltıp kapıya kilit mi asmaları gerekiyor?" dedi. Kaynak:Hürriyet

Yorumlar

Diğer Haberler

ŞOK aktüel indirimleri! 27 Nisan 2024! ŞOK'ta bu hafta sonu neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu
ŞOK Market 27 Nisan ile 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Nisan ayının son katoğunu yayımladı. ŞOK 27 Nisan 2024 Cumartesi kataloğu ile aktüel ürünler belli oldu. 27 Nisan ŞOK Market'te neler var?  ŞOK aktüel ürünler kataloğu.
Akaryakıt fiyatları yarından itibaren tam bu kadar olacak! Bu sefer indirim müjdesi geldi!
Ramazan Bayramı öncesinde peş peşe zam ve indirim haberleriyle gündeme gelen akaryakıtta bu gece rakamlar yeniden değişiyor. İşte ayrıntılar ve 24 Nisan 2024 fiyat listesi...