18 Eylül 2015 Cuma

Yorumlar

Diğer Haberler

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!
1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.
Kızının arkadaşının evine sığınan anne: Kadıköy'deki evimde 5 bin TL'ye oturan kiracım, şimdi Maldivler'de tatilde!
Konut kiralarında yaşanan yüzde 25 sınırı sebebiyle mağdur olan bir ev sahibi, uygun ev bulamadığı için kızının arkadaşının evine sığındığını, kiracısının ise Maldivler'de tatilde olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...
ŞOK aktüel indirimleri! 27 Nisan 2024! ŞOK'ta bu hafta sonu neler var? ŞOK aktüel ürünler kataloğu
ŞOK Market 27 Nisan ile 4 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Nisan ayının son katoğunu yayımladı. ŞOK 27 Nisan 2024 Cumartesi kataloğu ile aktüel ürünler belli oldu. 27 Nisan ŞOK Market'te neler var?  ŞOK aktüel ürünler kataloğu.
TOKİ İlk Evim Arsa projelerine başvuranlara büyük müjde! Teslimler başladı!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2022 yılında başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslim müjdesi geldi. İşte milyonlarca kişi tarafından beklenen konu ile ilgili detaylar...
Konut sektöründe temelden alım satım trendi giderek zayıflıyor!
Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada geçmişte temelden alım ve satımın sıklıkla tercih edildiğini fakat şimdi hem müteahhitlerin hem de vatandaşların söz konusu bu yönteme mesafeli yaklaştığını dile getirdi.