27 Nisan 2024 Cumartesi

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yorumlar

Diğer Haberler

Volkswagen Polo'ya bu ay zam gelmedi! Volkswagen Polo mayıs 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Polo 2024 fiyat listesi!
Volkswagen en sevilen modellerinden Polo'nun Mayıs 2024 fiyatları açıklandı. Mayıs ayında Polo'ya zam gelmedi. Volkswagen Polo fiyatı ne kadar?  Polo kaç lira? Volkswagen Polo Mayıs 2024 fiyat listesi! 
Kiracılara kötü haber! 1 Temmuz’dan sonra kira fiyatları artabilir!
Emlak sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendiren ATEM Başkanı Hakan Akçam 1 Temmuz’dan sonra kira artışındaki yüzde 25 sınırının kalkma ihtimalinin olduğuna dikkat çekerek konut açığını kapatmak için yapılması gerekenlere değindi.
S&P’den dolar tahmini! 2025'te dolar kaç Türk Lirası olacak?
S&P Global ekonomideki kademeli dengelenme ile beraber Türk bankalarındaki dengesizliklerin terse dönmesi beklediğini ifade etti. Bu doğrultuda, S&P'nin yayınladığı notta ayrıca dolar/TL tahminine de yer verildiği belirtildi.
1937 yılında Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan cadde üzerindeki binalara yıkım kararı! İşte nedeni!
1937 yılında Karaköy'den Tophane'ye kadar uzanan cadde asfalt olarak yenilenmesine ve caddenin iyi bir görüntüye kavuşması için de etrafındaki bina ve eski barakaların yıkılmasına karar verilmiş.
Kredi kartı borcu yüzünden yasal takibe takılanların sayısı patlama yaptı!
Bireysel kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemediği için hakkında yasal takip başlatılanların sayısı artmaya devam ediyor. Geçen yılın aynı dönemine göre borcunu ödeşemeyenlerin sayısı bu yıl patlama yaptı.