30 Haziran 2015 Salı

CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: "En büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz"

Dünyanın en büyük 250 inşaat şirketi arasında yer alan 42 Türk firmasından 33'ünün, yalıtım konusunda CANPA ile çalıştığı belirlendi.

Engineering News Record Dergisi tarafından her yıl açıklanan "Dünya'nın en büyük 250 inşaat firması" (ENR Top 250) Listesinde, 2014 yılında 42 Türk Müteahhitlik firması yer aldı. Dünya'nın en büyük inşaat yatırımlarını gerçekleştiren bu 42 firmadan; aralarında Summa, Rönesans, TAV, Kolin, Zafer, Limak gibi devlerin de bulunduğu 33'ü, yalıtımda CANPA'yla çalışmış bulunuyor ya da halen çalışıyor. Söz konusu devler arasında İçtaş, Ant Yapı, Nata, Yapı Merkezi, Yüksel, Onur, Cengiz, Atlas, Çalık, Kayı, Mapa, Eser, İlk, Bayburt Group, Aslan Yapı, Kontek, Metag, Yenigün, Lotus, Tepe, Doğuş, Nurol İnşaat ve Gülermak da yer alıyor.

CANPA Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bu başarının sırrının doğru malzeme, doğru detay ve doğru uygulama olduğunu ifade etti. Özcan, "Sadece 30 yıllık firma olmakla değil, hizmet anlayışımızla en büyüklerin tercihi olmakla gurur duyuyoruz" dedi.

Marka projelerde CANPA imzası…

1985'ten bu yana temelden çatıya izolasyon işlerinde uzmanlaşmış olan CANPA'nın ülke genelinde tamamladığı yalıtım işleri arasında büyük ve prestijli projeler yer alıyor. Bunların arasında Ankara Metroları, TBMM, EGO hizmet binası, Esenboğa Havaalanı, AFAD , Erzincan ve Kayseri Havaalanı, TAİ-TUSAŞ Projeleri yer alıyor. Limak'ın Bozüyük-Mekece yolu yapımı, Hacettepe Kampusu, İvedik Atık Su Arıtma Tesisleri, Ramada Otel, Elit Royal Residence, Forum Ankara AVM, Taurus AVM, Bilkent Otel İnşaatı, Kayseri Forum AVM, Mersin Carrefour gibi önemli projeler de yalıtımda CANPA imzası taşıyor. Yalıtımını CANPA'nın yaptığı projeler arasında; Rönesans Holding Genel Merkez Binası ve Tepe Prime da yer alıyor.

CANPA, halen yalıtım işini gerçekleştirdiği marka projelerin başında Akfen Holding'in Ankara'nın yeni cazibe merkezi İncek'te yaptığı İncek Loft, Ankara Hızlı Tren Garı, Ankara Milli Botanik Parkı, Regnum Sky Tower, Tepe Mesa Park Mozaik, Rönesans Bodrum Otel geliyor. Şirket; ayrıca Adana Entegre Sağlık Kampüsü, Mivara Premium, Göl De Lüx Projesi, Ata Yıldız Plaza, Beysukent İş Merkezi, Lösev Lösemili Çocuklar Kenti Hastane Projesi ve Ap Green Tower Konut Projesi'nin yalıtım işini de eş zamanlı sürdürüyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Kampanyalı konut almak isteyenlere uzmanından uyarı geldi: 'Faizsiz' alacağım derken evin yarısını kaybetmeyin!
Konut almak isteyen milyonlarca kişi indirimli ve kampanyalı konut projelerini takip ediyor. Uzmanlar ise, faizsiz ödemeli kampanyalar konusunda tehlikelere karşı uyarıyor. İşte ayrıntılar.. 
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesine 32 firmadan teklif geldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.oturumuna 32 firmadan teklif geldiğini açıkladı.
Selçuk Outlet Park Mayıs 2026'da açılıyor!
İzmir - Aydın Otoyolu üzerinde yükselen Selçuk Outlet Park 2026 yılının Mayıs ayında açılıyor. Söz konusu AVM, 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.