4 Ağustos 2015 Salı

Ankara'da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren Urankent'teki projeler sayesinde bölge Başkent'in en fazla ve en hızlı değerini arttıran bölgelerinin başında geliyor.

Birbiri ardına inşa edilen Konut projeleri, kentlerin büyümesine önemli katkı sağlıyor. Yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlayan Konut Projeleri, inşa edildikleri bölgelerin değerini artırarak, yatırımcının da dikkatini çekiyor.

Ülke çapında başarılı çalışmalara imza atan Uran Holding bünyesindeki Uransan AŞ'nin Başkent Ankara'da lüks ve konforlu yaşamı kent merkezine yakın konuma getiren projeleriyle öne çıkan Urankent de çevresinin değerini yükselten bölgelerin başında geliyor.

İnşa ettikleri projeler sayesinde ismi "Urankent" olarak yerleşen semte geldiklerinde bölgenin oldukça bakir olduğunu kaydeden Uransan AŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, bölgenin şu an değerini katlayarak artırdığını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na en yakın Konut projelerinin bulunduğu bölgenin konumu itibariyle ev almak isteyenlerin olduğu kadar yatırımcının da dikkatini çektiğini vurgulayan Çelik, "Anadolu Bulvarı Protokol Caddesi üzerindeki bölgede ilk projemiz Urankent 1. Etap Konutları inşa etmemizin ardından bölge hareketlenmeye başladı. Daha sonra sırayla Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus projelerimizi tamamlarken, 6'ncı projemiz Queen Park'la bölge de ciddi anlamda büyümeye başladı. Tamamlandığında Avrupa'nın en büyük tema parkı olacak Ankapark'a komşu semtimiz, aynı zamanda Ankara'nın en büyük AVM'lerinden birine de yürüme mesafesinde. İş merkezleri ve büyük otellerin de tercih ettiği bölgedeki canlılığın önümüzdeki dönemde de devam edeceğini öngörüyoruz" dedi.

Çelik, Uransan projeleri sonrası 1 kilometre yarıçapında bir alanda Arsa değerinin de 5 kata yakın artış gösterdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Yaklaşık 20 yıldan bu yana proje ürettiğimiz bölgenin yakınındaki arsalar da ciddi değer kazandı. Anadolu Bulvarı'nın açılmasıyla ulaşımı oldukça kolaylaşan bölge yatırımcıya da kazanç sağlıyor. Uransan olarak böylesine önemli bir bölgeyi Ankara'ya kazandırdığımız, semtin gelişmesine öncü olduğumuz için oldukça gururluyuz. Urankent'teki projelerimizi sürdürmeye de devam edeceğiz."

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.
Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değeri 6,5 milyon TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değerinin 6,5 milyon TL olduğunu belirtti.
Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.