12 Ağustos 2015 Çarşamba

Ant Yapı'nın TEM Otoyolu Ümraniye Kavşağı'nda hayata geçirdiği Antasya Rezidans'ta satışlar sürüyor. Dairelin 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projenin tamamında 42 katlı Rezidans bloğu, 2 Ofis bloğu ve alışveriş merkezi yer alıyor.

Antasya Rezidans İstanbul'un iki köprüsünün ortasında

Boğaziçi Köprüsü ve FSM Köprüsü'nün ortasında yükselen Antasya Rezidans, 80 bin metrekare alan üzerine hayata geçiriliyor. CarrefourSa Ümraniye ile komşu olan proje, Üsküdar'a, Çekmeköy'e, Ataşehir'e, TEM gişelerine ve Kozyatağı'na yakın mesafede inşa ediliyor.

Teslimler Ekim ayında

Projenin içerisinde üstü açılabilen kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, fistness center, buhar odası, sauna, kafeterya, basketbol sahası, çocuk parkı ve çocuk oyun odası gibi donatılar yer alıyor. Toplam 617 adet konutun sıralandığı projede teslimlerin 205 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor. Antasya Rezidans'tan yüzde 25 peşinat verildikten sonra kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi kullanılarak Ev sahibi olunabiliyor.

Antasya Residence iletişim bilgileri

www.antasya.com.tr

0216 630 67 67

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
Amper Elektrik İnşaat’a 1 yıl konkordato koruması!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Amper Elektrik İnşaat ve Sanayi A.Ş. hakkında kesin konkordato mühleti verdi.
Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 
Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.