28 Ağustos 2015 Cuma

Avrupa'nın en önemli Gayrimenkul ödülleri olarak bilinen European Property Awards'ta Mimari ve iç Tasarım kategorilerinde 2 ödüle birden layık görülen Qent İstinye, Konut sahibine sunduğu prestijin yanı sıra ileri teknoloji ve alternatifli sosyal olanaklarıyla İstanbul'da çok ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık ve Porche Design Studio imzalarını taşıyan, Boğaz'la bütünleşmiş, ev ve yaşam kültürünü referans alan projede; nitelikli Konut ve Mimarlık anlayışı özgün bir Yapı olarak İstanbul yaşamına katılıyor.
 Açık-kapalı Yüzme Havuzu, fitness ve pilates salonları; içecek barları; sauna; buhar, cilt bakımı ve masaj odaları; concierge hizmetleri, otoparktan konut katlarına doğrudan asansör erişimi, özel şoför odası gibi lüks bir Butik Otel işletmesinde bulacağınız hayatı keyifli kılan ayrıcalıklar Qent İstinye'de evinize geliyor.

İç mekan dizaynı  Porsche’un tasarımcısından…

Dünya çapında ünlü markalarla yaptığı çalışmalarla lüks tasarımın imzası olarak anılan Porsche Design tarafından hazırlanan proje detaylarında;  mutfakta 80 yıllık İtalyan firması Molteni'e ait DADA markasının minimalist, modern ve teknolojiyleestetiği birleştiren çizgileri göze çarpıyor.

Ortak alanlar, merdivenler ve tavanlardaki gizli ve ledaydınlatmalar,  yenilikçi ve ileri teknoloji sistemleri ile tüm dünya çapında tanınan Berkermarka akıllı tuvalet sistemleri, Kohlervitrifiye ve Dornbracht marka ve platin armatür kaplamalar, Gaggenau Mutfak beyaz eşyaları ile Qent İstinye'de şıklık ve teknoloji konforla buluşuyor.

Qent İstinye'de yemyeşil bir doğa ve boğaz manzarası içinde yaşarken İstanbul'da her yere yakın olmanın rahatlığı da sizi bekliyor.  Kolay ulaşılabilir konumu ile dakikalar içinde sahil yolu ve FSM köprüsüne, İstinye Park'a ve Maslak iş dünyasına ulaşmak mümkün.

Mimarisinde Tabanlıoğlu imzası taşıyan, 3 blok ve her biri kendine özel 21 yaşam ünitesinden oluşan Qent İstinye'de; ferah, yüksek tavanlı, güneş ışığı ve manzaradan optimum yararlanan, doğa ile içiçe  1+1'den 4+1'e kadar farklı yaşam ihtiyaçlarına cevap veren daireler, lüks ve prestijin birleştiği butik konseptiyle İstanbul'da sakinleriyle buluşuyor. Bahçe dubleks, düz Daire ve çatı dubleks seçenekleri bulunan toplam 21 daireden 9'unun satışı halen devam ediyor.

www.qentistinye.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değeri 6,5 milyon TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değerinin 6,5 milyon TL olduğunu belirtti.
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Amper Elektrik İnşaat’a 1 yıl konkordato koruması!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Amper Elektrik İnşaat ve Sanayi A.Ş. hakkında kesin konkordato mühleti verdi.