5 Eylül 2015 Cumartesi

LaDeur, satış üzerine deneyimlerini aktararak, ince detaylarda gizli stratejik teknikleri Gayrimenkul danışmanlarına anlattı. Satış Koçu Judy LaDeur; bir ülkede kriz olmasına rağmen satış yapılabileceğini, Gayrimenkul satın almayı düşünmeyenlere dahi ev, iş yeri satmanın mümkün olduğunu ve bu konudaki tekniklerini anlattı.

Satış Koçu Judy LaDeur, İstanbul'da, 3 Eylül'deRE/MAX Türkiye Gayrimenkul Danışmanlarına bir eğitim verdi. Judy LaDeur'un eşsiz fikir ve eğlenceyle dolu eğitim oturumları, RE/MAX Gayrimenkul Danışmanları tarafından büyük ilgiyle izlendi. Başarılı Satış Koçu, Gayrimenkul Danışmanlarına, bir alıcıya henüz ilk defa bir ev göstermişken nasıl satış yapabileceklerini öğretmesiyle tanınıyor. Bu teknik 2008-2009 yıllarında pek çok kişinin kariyerini kurtaran bir teknik olarak biliniyor.

Başarının 5 Temel Öğesini kavrayıp uygulamanın her gayrimenkul danışmanına başarılı bir kariyeri garantilediğini söyleyen Judy LaDeur; "Pazar koşulları nasıl olursa olsun gelişmeye ve verimli sonuçlar getirmeye devam edecek başarılı bir gayrimenkul kariyeri nasıl geliştirilir? Satıcılar bir gayrimenkul danışmanında ne arar ve kendinizi tercih edilen gayrimenkul danışmanı olarak nasıl konumlandırabilirsiniz?" gibi konular üzerine geliştirdiği teknik ve stratejileri anlattı. LaDeur, verdiği eğitimde , eşsiz araçlar ve stratejiler sayesinde pazardaki diğer gayrimenkul danışmanlarından ayrışmanın nasıl ortaya konabileceğini de öğretti.

En iyi sonuçları hangi tür pazarlamanın sağlayacağı ve ne sıklıkta pazarlama çalışması yapılması gerektiği üzerine bilgiler aktaran Judy LaDeur, sosyal medyanın başarılı bir gayrimenkul kariyeri için büyük önem taşıdığına değindi. 10 yıl boyunca bir numaralı gayrimenkul danışmanı olarak kalmasını sağlayan eşsiz portföy sunumunu da paylaşan LaDeur, "4 farklı kişilik vardır. Her kişilik türünden insanın karar veriş biçimi farklıdır. Satış teknikleri üzerinde uzmanlaşabilirseniz, stres düzeyinizi düşürerek daha büyük başarılara ulaşmanız mümkün olacaktır. İş planınız üzerinde çalışmak için ideal zamandayız. Etkili bir iş planı oluşturmak ve planınızı gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz" dedi.

Judy LaDeur kimdir?

1975 yılında satış kariyerine başlayan Judy LaDeur, henüz ilk yılında 50 satış yapma başarısını gösterdi. LaDeur, sonraki 10 yıl boyunca ofisinin 1 numaralı gayrimenkul danışmanı olmayı sürdürdü. Judy'nin eşsiz üslubu ve teknikleri, onu pazardaki diğer gayrimenkul danışmanlarından ayırıp, zirveye taşıdı. 2008-2010 yıllarında RE/MAX International'ın ciro başarısı gösteren Gayrimenkul Danışmanlarına verdiği prestijli Hall of Fame ödüllü eğitmeni olan LaDeur, Gayrimenkul Danışmanlarına gayrimenkul sektörünün tarihinde görülmüş en zorlu krizlerden biri süresince yol gösterdi. 2008 yılında akranları tarafından oylamayla Kuzey Amerika'nın Gayrimenkul Liderliğinde En Etkili 25 Kadından biri seçildi. Judy LaDeur, 16 farklı ülkedeki Gayrimenkul Danışmanıve Broker'la eğitim, koçluk ve performans geliştirme alanlarında çalışıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.
İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değeri 6,5 milyon TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değerinin 6,5 milyon TL olduğunu belirtti.