21 Ağustos 2019 Çarşamba

Estak Group Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Amir Estak ve Omid Estak ortaklığında kuruldu.

Estak Group Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Amir Estak ve Omid Estak ortaklığında kuruldu.


Estak Group Gayrimenkul ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu: 

GAYRİMENKUL -Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. TURİZM DANIŞMANLIK -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya satın alabilir, satabilir, işletebilir,yabancı turistlere danışmanlık hizmeti vermek. KUYUMCU -Her türlü altın (külçe altın hariç), mücevher, gümüş, bronz, platin, elmas, safir, inci, pırlanta, yakut, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük, saat gibi süs ve takı eşyalarının imalatını yapmak, başkalarına imal ettirmek, almak, satmak yapmak. -Ayar evleri, tamir atölyeleri kurmak, işletmek. TİCARET -Bilumum ticari malların alım ve satımını yapmak. REKLAMCI -Matbaacılık faliyetlerinde bulunmak. -İnternet sitesi tasarım işlemleri yapmak. EĞİTİM -Dil eğitimi vermek.

Adres:Mehterçeşme Mah.1945.Sk. No:36 B ESENYURT 


 

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Aralık 2025 kira artış oranı hesaplama!
Aralık ayı kira artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yılın onuncu enflasyon verilerini açıklamasıyla belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay yüzde 35,91’lik zam yaparak 27 bin 182 TL ödeyecek.
Batı Mahal Başpınar güncel fiyat listesi Aralık 2025!
Ankara Yenimahalle’de inşa edilen Batı Mahal Başpınar projesinde yer alan konutların Aralık 2025 satış fiyatları 12 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değeri 6,5 milyon TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değerinin 6,5 milyon TL olduğunu belirtti.