8 Haziran 2020 Pazartesi

Cena Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Namazcı tarafından kuruldu.



Cena Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Namazcı tarafından kuruldu.

Cena Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket yenilenebilir enerji tesisleri, endüstriyel tesisler, tarım, hayvancılık ve gıda üretim tesisleri gibi tüm iş kollarında faaliyet gösteren şahıs, şirket, kurum ve kuruluşlara danışmanlık hizmeti vermek, ortaklıklar kurmak, bayi ağı oluşturmak, kurulacak olan tesisler için mekanik ve elektrik başta olmak üzere altyapı projeleri sunmak, ekipman tedariğinde bulunmak, tesisin kuruluşu ile ilgili danışmanlık hizmeti vermek, fizibilite raporları hazırlamak, ilgili tesisleri kısmen veya anahtar teslimi olacak şekilde kurmak, kurdurmak, devretmek, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek ve işlettirmek, tüm bu faaliyetlerle ilgili olarak makine ve ekipman alımı satımı, ithali, ihracı ve imalini, dış ticaretini yapmak, yaptırmak, her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, enerji tesisi, ticarethane, hayvan çiftlikleri, soğuk hava depoları, kesimhane, yetiştirme çiftlikleri yapmak, almak, satmak, işletmek ve işlettirmek, kendi hesabına arazi, arsa ve taşınmazlar almak, veya baskalarına ait arazi ve arsalar üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, prefabrik insaat, mesken, enerji tesisleri ve endüstriyel tesisler icin olmak üzere taahhüt, mekanik ve elektriksel işler ile montaj işleri yapmak, yaptırmak, bunları almak, satmak ve bunlarla ilgili her türlü mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermek, proje ve uygulamaları yapmak. Tarımsal ürünlerin yurtiçinde ve yurtdışında tedariğini gerçekleştirmek, ithalat ve ihracatını yapmak, her türlü gıda ürününü almak, satmak, restoran, cafe, çay bahçesi, lokanta kurmak, almak, satmak, ortaklıklar kurmak, işletmek ve devretmek.

Adres: Doğu Mh.Narinler Sk.A Ap. N.40 A/12 Pendik

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru’nun kısmi kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada Nişantaşı Koru'nun kısmi kesin kabulünün yapıldığını ve kısmi kesin kabul tutanağının 3 Aralık tarihinde onaylandığını duyurdu.
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.