16 Haziran 2021 Çarşamba

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

Yorumlar

Diğer Haberler

İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!
Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.
Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.