10 Ağustos 2021 Salı

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Yorumlar

Diğer Haberler

Ege'de müstakil konutlar büyük şehirlere göre yüzde 50-70 daha ucuz!
EVA Gayrimenkul Değerleme verilerine göre Ayvalık, Altınova, Gömeç ve Burhaniye’de müstakil konut fiyatları büyükşehirlere kıyasla ortalama yüzde 50-yüzde 70 daha düşük.
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.
Doğuş GYO yılı 801 milyon TL kira geliriyle tamamladı!
2024 yılı Entegre Raporu’nu kamuoyuyla paylaşan Doğuş GYO yılı 801 milyon TL kira geliriyle tamamlandığını duyurdu.
Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.