10 Mayıs 2022 Salı

Kia Bongo'da yüzde 1.49 faiz kampanyası başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yorumlar

Diğer Haberler

Yapay zeka ticari gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürdü!
Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ticari gayrimenkul sektöründe rekabet gücünün yeniden tanımlandığı bir dönemden geçildiğini söyleyerek yapay zekanın gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürüğünü söyledi. 
2025-2026 TOKİ 500 bin Sosyal Konut Projesi kura ve başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ’nin 500 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında yer alan konutların kura çekimleri 29 Aralık 2025 tarihinde başlayacak.
Patrop Group İnşaat’a 3 ay geçici konkordato koruması!
İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Patrop Group İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile şirket ortağı Ziya Güngör’ün konkordato talebi üzerine geçici mühlet kararı verdi. 
Pendik Yalı Konakları’nda 23.5 milyon TL’ye 3.5+1! Yeni proje!
İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te hayata geçirilen Yalı Konakları projesinde yer alan konutların fiyatları 23 milyon 500 bin TL’den başlıyor. 2 blok olarak yükselen projenin teslimleri 2027 yılının Aralık ayında yapılacak.
Bakan Murat Kurum: Deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalışıyoruz!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalıştıklarını söyledi.