İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, Patrop Group İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile şirket ortağı Ziya Güngör’ün konkordato talebi üzerine geçici mühlet kararı verdi.
Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ticari gayrimenkul sektöründe rekabet gücünün yeniden tanımlandığı bir dönemden geçildiğini söyleyerek yapay zekanın gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürüğünü söyledi.
Çanakkale Merkez'de Ardes Yapı İş Ortaklığı tarafından geliştirilen Ardes Elegance projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat imkanı sağlanıyor.
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre inşaat maliyet endeksi, 2025 yılı Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0,98 artarken, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 22,57 arttı.
Yorumlar