7 Ağustos 2025 Perşembe

Sayf Güneşli 2’de lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje!

Yorumlar

Diğer Haberler

Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Amper Elektrik İnşaat’a 1 yıl konkordato koruması!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Amper Elektrik İnşaat ve Sanayi A.Ş. hakkında kesin konkordato mühleti verdi.
Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.