13 Ağustos 2025 Çarşamba

Ankara Erse Suites'te 1+1'lerin fiyatı 6 milyon 250 bin TL'den başlıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.