14 Eylül 2025 Pazar

Emlak Katılım Tasarruf Finansman'ı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru’nun kısmi kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada Nişantaşı Koru'nun kısmi kesin kabulünün yapıldığını ve kısmi kesin kabul tutanağının 3 Aralık tarihinde onaylandığını duyurdu.
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.
Aralık 2025 kira artış oranı hesaplama!
Aralık ayı kira artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yılın onuncu enflasyon verilerini açıklamasıyla belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay yüzde 35,91’lik zam yaparak 27 bin 182 TL ödeyecek.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.