10 Kasım 2025 Pazartesi

500 bin yeni konut projesi için başvurular başladı!

Yorumlar

Diğer Haberler

Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Amper Elektrik İnşaat’a 1 yıl konkordato koruması!
İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Amper Elektrik İnşaat ve Sanayi A.Ş. hakkında kesin konkordato mühleti verdi.
Batı Mahal Başpınar güncel fiyat listesi Aralık 2025!
Ankara Yenimahalle’de inşa edilen Batı Mahal Başpınar projesinde yer alan konutların Aralık 2025 satış fiyatları 12 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.
Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.