20 Haziran 2015 Cumartesi

Kazandıran projeleriyle binlerce mutlu aileyi hayalindeki eve kavuşturan Dumankaya, geleneksel Ramazan kampanyası kapsamında küçük küçük taksitlerle herkesi kolayca Ev sahibi yapacak fırsatları hayata geçirdi.

Kampanya kapsamında, Dumankaya Mozaik'te 1.825 TL'den, Ritim İstanbul'da 2.600 TL'den, hi-Fit'te ise 1.758 TL'den başlayan uygun taksit seçenekleri veya sıfır peşinat fırsatlarıyla Ramazan'a özel Kira öder gibi ödeme seçenekleri sunuluyor.

Ramazan boyunca devam edecek olan Dumankaya'nın geleneksel kampanyası ile ilgili konuşan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, "Paylaşma olgusunun ön plana çıktığı bu mübarek ve bereketli ayda Dumankaya İnşaat olarak biz de insanları yuva sahibi yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Artık gelenekselleşmiş olan Ramazan kampanyamız ile insanlar için Ramazan'a ayrı bir tat ayrı bir heyecan getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bu seneki kampanya konseptimizi "Kira öder gibi Ev sahibi olma" üzerine kurguladık. Kampanyamız uygun taksit seçenekleri ve ödeme planları ile insanları zorlanmadan, kira öder gibi ev sahibi olmasına imkân veriyor. Umuyorum ki; Ramazan kampanyamız ile daha fazla insanı Dumankaya'nın ayrıcalıklı ve kazançlı dünyası ile tanıştırmış olacağız" dedi.

Ramazan ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya için daha detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.dumankaya.com adresinden ulaşılabilinir.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında ‘'Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak'' misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere Otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.  Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye'nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve "sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak" vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor.

www.dumankaya.com

0216 511 58 00


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesine 32 firmadan teklif geldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.oturumuna 32 firmadan teklif geldiğini açıkladı.
Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru’nun kısmi kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada Nişantaşı Koru'nun kısmi kesin kabulünün yapıldığını ve kısmi kesin kabul tutanağının 3 Aralık tarihinde onaylandığını duyurdu.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.
Konkordato ilan eden Çırağın Group İnşaat’a 3 ay geçici mühlet kararı!
Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, Çırağın Group İnşaat Sosyal Tesisler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Ali Çırak hakkında konkordato geçici mühlet kararı verdi.
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.