20 Haziran 2015 Cumartesi

Modası geçmiş alışkanlıklarla serinlemeye çalışıp perişan olanlara General Klima önerilerek "Bu yazın perişanı değil kralı olun" deniyor.

Dünyanın en çok satan Klima markası olan Japon General, 25 yıldır distribütör üzerinden satıldığı Türkiye'de, geçtiğimiz yıl itibari ile kendi ofisini açtı. Haluk Bilginer'in seslendirdiği kampanyada, eski moda serinlemeye devam edenlere, General'in yeni, modern ve sağlıklı klimaları öneriliyor.

Reklam Veren : FG EUROPE TÜRKİYE / GENERAL KLİMA

Kullanılan Mecralar : Televizyon, Radyo, Basın, İnternet, Outdoor

Reklam Veren Temsilcisi : Ohno Toshiyasu, Ahmet Olaş

Reklam Ajansı : VOS

Ajans Başkanı ve Yaratıcı Bölüm Başk. : Onur "Orhan" Hınçer

Yaratıcı Ekip : Kaan Koç, Gürol Orhan, Güneş Akyürek

Müşteri İlişkileri : Dilek Dündar, Burçin Kebabcı

Seslendiren : Haluk Bilginer

Müzik : Tolga Türüz ve Ortağı - Opus Audio

Medya Ajansı : Zet Medya

PR Ajansı : Pozitif PR

https://www.youtube.com/watch?v=Mb9wQecwUQ4&feature=youtu.be

www.fgeurope.com.tr

FG Europe Türkiye hakkında:

FG Europe Türkiye; Japonya merkezli Taichi Holding ile Yunanistan merkezli FG Europe Group ortaklığında 2014 yılında kuruldu.


Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sektörlerine sunduğu ürünleri ile dünyada kendine haklı bir pazar payı edinen ve 1974 yılında Japonya'da kurulan Taichi Holding; Japonya dışında, Orta Doğu, Afrika, Asya, Latin Amerika ve Avrupa gibi dünyanın birçok bölgesinde faaliyet gösteriyor.

1958 yılında kurulan ve Bulgaristan, Arnavutluk, Makedonya, Sırbistan, Karadağ, Bosna Hersek, Romanya, Türkiye ve İtalya'da faaliyet gösteren FG Europe Group ise; 1994 yılından bu yana Fujitsu General ürünleri başta olmak üzere birçok farklı marka ve ürünün bu bölgelerdeki satış ve dağıtımını gerçekleştiren bir gruptur.

Yorumlar

Diğer Haberler

Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesine 32 firmadan teklif geldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.oturumuna 32 firmadan teklif geldiğini açıkladı.
Aralık 2025 kira artış oranı hesaplama!
Aralık ayı kira artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yılın onuncu enflasyon verilerini açıklamasıyla belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay yüzde 35,91’lik zam yaparak 27 bin 182 TL ödeyecek.
2025'in son kira artış oranı açıklandı! Aralık 2025'te kira zammı ne oldu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!
Milyonlarca kiracı ve ev sahibinin yakından takip ettiği kira zam oranı belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte Aralık 2025 kira artış oranı...
Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.