20 Haziran 2015 Cumartesi

Büyük markalar "Altın üçgen"de buluşuyor

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci: "Sahiplerine teslim edilmeye başlanan proje ayrıcalıklı işdünyası tarafından oldukça dikkati çekti.

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Ankara'nın "Altın üçgen"i olarak bilinen bölge, iş dünyasının yeni gözdesi. Birbiri ardına inşa edilen iş merkezlerine ev sahipliği yapan, kamu ve büyük eğitim kurumları ile hastanelere yakınlığıyla da dikkati çeken Lokasyon, iş dünyasının ‘işini' kolaylaştırıyor.

Bu çok önemli bölgenin merkezinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi de avantajlı konumunun yanı sıra sunduğu hizmetlerle de bölgenin öne çıkan projesi oldu.

Besa Kule'yi hayata geçiren Besa Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sahiplerine teslim edilmeye başlanan projenin ayrıcalıklı iş dünyası tarafından oldukça dikkati çektiğini kaydetti.

Projenin Ankara'da ilk olan "kavisli" mimarisiyle bölgenin öncüsü olduğunu bildiren Bezci, "Besa Grup'un kalite anlayışını tam anlamıyla yansıtan Besa Kule bizim için çok özel bir proje. İş dünyasını yakından tanıyan bir firma olarak ihtiyaçların, isteklerin ve eksiklerin neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Besa Kule'yi de bu kurguyla inşa ettik. Besa Kule, firmaların prestijini arttıran özel lokasyonu, iş dünyasına ayrıcalık getiren kurgusu ve seçkin firma karması ile Ankara'da ayrıcalıklı iş yaşamının merkezi olmaya hazırlanıyor" dedi.

Bezci, Besa Kule'yi tercih eden markaların da iş dünyasının yakından tanıdığı isimler olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yalnızca Ankara ve Türkiye'den değil, dünya çapında tanınmış firmalar da iş merkezinde tercihini Besa Kule'den yana kullanıyor. Kiralama düşünenler için de çok özel avantajlar sunduğumuz Besa Kule, firmaların prestijini arttıracak. Yatay kısımda yer alan ve ünlü markaların yer alacağı cadde mağazaları ile de Besa Kule, bölgenin buluşma merkezi olacak. Büyük markaları ‘altın üçgen'de bir araya getirerek, Besa Kule'yi Ankara'nın sembol yapılarından biri haline getiriyoruz."

Yorumlar

Diğer Haberler

Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Kampanyalı konut almak isteyenlere uzmanından uyarı geldi: 'Faizsiz' alacağım derken evin yarısını kaybetmeyin!
Konut almak isteyen milyonlarca kişi indirimli ve kampanyalı konut projelerini takip ediyor. Uzmanlar ise, faizsiz ödemeli kampanyalar konusunda tehlikelere karşı uyarıyor. İşte ayrıntılar.. 
Aralık 2025 kira artış oranı hesaplama!
Aralık ayı kira artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yılın onuncu enflasyon verilerini açıklamasıyla belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay yüzde 35,91’lik zam yaparak 27 bin 182 TL ödeyecek.