7 Temmuz 2015 Salı

İklim değişikliğinin zararlı etkilerinin önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve bu konuda ülkemizin şartları da dikkate alınarak uygun iç ve dış politikaların belirlenmesi amacıyla Başbakanlık Genelgesi ile oluşturulan İklim Değişikliği ve Hava Yönetimi Koordinasyon Kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün başkanlığında toplanıyor.

Türkiye'nin İklim Değişikliği Başmüzakerecisi Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar'ın da katılacağı toplantı, 7 Temmuz 2015 saat 15.00'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde (Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Makam Toplantı Salonu) gerçekleştirilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin başkanı olduğu ve Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Dışişleri, ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İçişleri, Kalkınma, Maliye, Milli Eğitim, Orman ve Su İşleri, sağlık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarının Müsteşarları, Hazine Müsteşarı, AFAD, TÜİK Başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Sekreterlerinden oluşan Kurulun; 2015/3 sayılı toplantısı düzenlenecek.

Açılış konuşmasını Müsteşar Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün yapacağı toplantının gündeminde; 2015 yılı sonunda Paris'te gerçekleştirilecek olan BM İklim konferansında kabul edilmesi planlanan ve 2020 yılı sonrasında geçerli olacak yeni küresel iklim anlaşmasına yönelik ülkemizin hazırlıkları konusu yer alıyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Konkordato ilan eden Çırağın Group İnşaat’a 3 ay geçici mühlet kararı!
Kahramanmaraş Asliye Ticaret Mahkemesi, Çırağın Group İnşaat Sosyal Tesisler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Ali Çırak hakkında konkordato geçici mühlet kararı verdi.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesine 32 firmadan teklif geldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.oturumuna 32 firmadan teklif geldiğini açıkladı.
Kasım 2025 enflasyon rakamları açıklandı! İşte TEFE TÜFE oranları!
Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım 2025 enflasyon rakamları az önce resmen açıklandı. Enflasyon, kasımda aylık bazda yüzde 0,87 artarken yıllık bazda yüzde 31,07 oldu.
Konkordato ilan eden Çelikyapı Otomotiv İnşaat hakkında 3 ay geçici mühlet kararı! 
Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Çelikyapı Otomotiv İnşaat Turizm Gayrimenkul Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 3 aylık geçici konkordato mühleti kararı verdi.