15 Temmuz 2015 Çarşamba

Shereton Ataşehir’e Berker’den Lük s Dokunuş

Çalıştığı prestijli projeler ile adından sıkça bahsettiren Berker by Hager, akıllı bina otomasyon çözümleri ile bu sefer bir Otel projesine imzasını attı.

Eylül ayında hizmete girecek Lüks Otel projesinin oda içi elektrik kontrol cihazları, Berker by Hager farkı ile göz kamaştıracak. Projede, B3 Alüminyum antrasit Anahtar Priz grubu tercih edildi.

Farklı tasarımları ile alanının en iyisi olan Berker ürünleri, yaşam alanlarına estetik katarken aynı zamanda konfor ve yüksek teknolojiyi de katkı sağladığı tüm projelerde kullanıyor. 

Özel konsepti ile bir çok farklı tip konaklama oda tipinden oluşan projede Berker, KNX uyumlu B3 Alüminyum antrasit model Anahtar modeli ile son kullanıcıya basit kullanım kolaylığı sağlarken, oda içi farklı senaryo uygulama imkanını da beraberinde getiriyor.

Müşteri beklenti ve isteğine göre geliştirilebilen alt yapıya sahip proje kapsamında tüm odalarda KNX sistemi ile Aydınlatma kontrolü, DND/MUR, (Rahatsız etmeyin/Odamı temizleyin), hoş geldiniz, çalışma, uyuma gibi senaryolara tek tuşla erişim ve gelişmiş termostatlı anahtar ürünü ile VRV Klima sistemi yönetmek mümkün.

Berker by Hager Hakkında;

Faaliyette bulunduğu ülkelerde sektör lideri olarak  binalarda Enerji yönetimi ve yaşam konforu alanında entegre çözümler sunan Berker,2010 yılında Hager Grubuna katılması ile birlikte, 12.000 çalışanıyla sektörünün en büyük firmaları arasında yer almaktadır. Almanya'nın Sauderland bölgesinde 1919 yılında kurulan Berker, bugün dünya çapında boy gösteren, birçok Tasarım ödülü kazanmış ve yeniliklere ev sahipliği yapmış uluslar arası bir marka… Konforlu ve kişiye özgü tasarımlarıyla yenilikçi mekanlar üreten Berker ve Hager'in ürün gamında teknolojiyle şıklığı harmanlayan anahtar ve Priz sistemlerinden akıllı ev otomasyonlarına, cihaz ve otomobil anahtarlarından endüstriyel çözümlere kadar Enerji yönetimine dair tüm sistemler bulunuyor. Geleneksel ve güçlü Alman teknolojisine sahip Berker by Hager, çeşitli ürünleriyle kazandığı IF Design Award China, IF Product Design Award, Good Design, Design Plus, Reddot Award, Materialica Design Award, Designpreis, Plus X Award gibi birçok ödülle başarısını tescilliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
2025'in son kira artış oranı açıklandı! Aralık 2025'te kira zammı ne oldu? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!
Milyonlarca kiracı ve ev sahibinin yakından takip ettiği kira zam oranı belli oldu. Peki bu ay kiralara ne kadar zam yapılacak? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! İşte Aralık 2025 kira artış oranı...
Kasım 2025 enflasyon rakamları açıklandı! İşte TEFE TÜFE oranları!
Milyonlarca kişinin merakla beklediği Kasım 2025 enflasyon rakamları az önce resmen açıklandı. Enflasyon, kasımda aylık bazda yüzde 0,87 artarken yıllık bazda yüzde 31,07 oldu.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesine 32 firmadan teklif geldi!
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1.oturumuna 32 firmadan teklif geldiğini açıkladı.
Selçuk Outlet Park Mayıs 2026'da açılıyor!
İzmir - Aydın Otoyolu üzerinde yükselen Selçuk Outlet Park 2026 yılının Mayıs ayında açılıyor. Söz konusu AVM, 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.