21 Temmuz 2015 Salı

Sektöre daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak adına her noktada titiz bir çalışma gösteren Hidroteknik, yeni genel müdürü ile farklı bakış açılarını da harmanlayarak müşterilerine çözüm ortaklığı sunuyor.

Türkiye' nin en iddialı forklift ve iş makineleri servis hizmetini sunan Hidroteknik, sektörün önde gelen 500 firmanın %70' ine hizmet sunmaktadır. 2014 yılından itibaren yenilenen kurumsal yapısı ve kadrosu ile birlikte 6000 m2 lik yeni tesislerinde faaliyet gösteren firma Türkiye' nin en büyük servis hizmet alanına sahip oldu.

22 Yıllık Hizmet Ağı…

22 yıldır faaliyet gösteren Hidroteknik, forklift ve istif satışında birçok markayı bünyesinde barındırmaktadır. Safir, Niuli ve İngiliz Bendi forkliftlerinin Türkiye distribütörlüğünün yanı sıra Hyster Bölge bayiliğini de sürdürmektedir. Servis ve yedek parça alanında tüm marka ve modellere servis hizmeti sunmakla beraber Huster, Cummins,Perkins Motorları,Solideal lastikleri ana bayiliği ve Xinchai Motorları Türkiye distribütörlüğünü de yürütmektedir.

Satış sonrası hizmet ve müşteri memnuniyetine büyük önem veren Hidroteknik satış hizmetlerinin dışında Kiralama hizmeti de sunabilmektedir. Yoğun bir tempoda çalışan müşteri hizmetleri ekibi hizmet sürelerini minimum seviyede tutmak ve eksiksiz iletişim sunmak adına Maksimum seviyede çaba göstermektedir.

2015 Hedefleri Tuttu…

2013 yılından bugüne kadar kademeli olarak satış hedefleri tutturmayı başaran Hidroteknik satış hacmini her geçen gün artırıyor. Satış ekibinin yoğun çalışmaları ve yönetim ekibinin destekleri ile yıllık satış hacmi 2013 yılında 1.275.000 $ iken 2014 yılında 1.600.000 $ seviyelerine ulaşmıştır.

2015 yılı satış hacimlerinde çıtayı yükseltmek adına Makro ekonominin etkilerini ve ekonomiye yansımalarına göre hedeflerini belirleyen Hidroteknik, yılın ilk yarısında beklediklerinin üzerinde satış hacmi gerçekleştirerek ön gördükleri hedeflerinin büyük bir kısmını tamamlamış oldu. 

Müşterileri ile Ticari değil çözüm ortaklığı temelinde hizmet sunduklarını ve 2016 yılı sonuna kadar Türkiye' de Sanayi sektöründe her noktaya hizmet verebilecek düzeye çıkacaklarını belirten Hidroteknik Genel Müdürü Yıldırım, bu doğrultuda alt yapılarını oluşturduklarını ve sistemli bir şekilde çalışarak koydukları hedeflere ulaştıklarını belirtti. 

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.
Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.