4 Ağustos 2015 Salı

45 ülkede, 4.9 milyonun üzerinde Konaklama, restoran ve gezi tesisini değerlendiren dünyanın en büyük seyahat sitesi "Trip Advisor", 2014 Travelers Choice Ödülleri kapsamında "Rixos Sharm El Sheikh" otelini dünyanın en iyi 10 resort oteli arasında gösterdi.

Trip Advisor listesinde `Rixos Sharm El Sheikh´ilk 10'da yer alarak Türkiye otelcilik sektörü için çok önemli bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Maldivlerden Meksikaya, Dominikten Antiguaya dünyanın en iyi resort otellerinin misafir oylarına göre sıralandığı 2014 Travelers Choice ödüllerinde, ilk defa bir Türk işletmesi dünyanın en iyi 10 oteli arasına girmeyi başardı.

Misafir memnuniyeti ve Türk konukseverliğini en iyi şekilde temsil etmeyi ilke edindiklerini söyleyen Rixos Otelleri Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Yıldırım, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Rixos otelleri, Trip Advisor ödülüyle taçlandırıldı. Otellerimiz tüm dünyada, turizmin şampiyonlar liginde mücadele ediyor. Rixos Sharm El Sheikh'in konaklayan misafirlerin değerlendirmeleri sonucunda, dünyanın en iyi 10 oteli arasına girmesi bizim için büyük gururdur. Hedefimiz diğer otellerimizin de bu listelerde üst sıralarda yer almasını sağlamak.

Seyahat değerlendirmesi yapılan birçok organizasyon grubumuzu ödüle layık görüyor, bu bizim için büyük gurur ve yaptığımız işin doğruluğunun göstergesi. Ancak dünyanın en büyük ve güvenilir seyahat değerlendirme kurumu olan Trip Advisor'dan ilk kez bir Türk oteli için böyle bir karar çıkmış olması çok önemlidir. Rixos'un deneyim üreten, yönetici yetiştiren ve sektörü şekillendiren aktörlerinden biri haline geldiği bir kez daha tescillenmiştir" şeklinde konuştu. Kaynak:Hürriyet
 

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.