4 Ağustos 2015 Salı

İstanbul'un en kalabalık ikinci ilçesi olan Küçükçekmece'ye kadar gelecek Marmaray, Havaray, yeni Metro hatları ve Köseköy-3. havalimanı Hızlı Tren hattı ile Küçükçekmeceli vatandaşlar rahat ve hızlı bir şekilde istedikleri yere seyahat edebilecek.

YENİ HATLAR KÜÇÜKÇEKMECE'NİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK
Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçtiğimiz mayıs ayında İstanbullular'a 5 yeni Raylı Sistem hattı müjdesini vermişti.

Bu hatların ikisinde Halkalı, adeta bir merkez nokta konumunda bulunacak. 33 kilometrelik Halkalı-Üçüncü Havaalanı ile 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca Metro hatlarıyla bölge çok daha değerli bir hale gelecek. Küçükçekmece'de yaşayan biri İstanbul'un her hangi bir yerine kısa sürede ulaşacak.

Ayrıca Hızlı Tren hatları bağlantılarıyla da birkaç saat içerisinde Türkiye'nin birçok önemli şehrine ulaşma imkanı bulacak.

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Selçuk Outlet Park Mayıs 2026'da açılıyor!
İzmir - Aydın Otoyolu üzerinde yükselen Selçuk Outlet Park 2026 yılının Mayıs ayında açılıyor. Söz konusu AVM, 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.
Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.
İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değeri 6,5 milyon TL!
Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda İstanbul’da satılık daire ilanlarının ortanca değerinin 6,5 milyon TL olduğunu belirtti.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.