7 Ağustos 2015 Cuma

Kayseri Defterdarlığı, Taşınmaz ve araç satışı için ihale düzenliyor. Kayseri Defterdarlığı'ndan yapılan açıklamada, ihale ile ilgili şu bilgiler verildi:

"Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, 10-11 ve 13 Ağustos tarihlerinde ilimiz Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar ve İncesu ilçelerinde bulunan ve mülkiyeti hazineye ait olan taşınmazların satışı ve kiralanması ile kamu kurumlarınca ekonomik ömrünü doldurması nedeniyle kullanılmayan araçların satışı için ihale düzenliyor. İlgilenenlerin Defterdarlığımız Milli Emlak Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekmekte olup, ihaleye ilişkin detaylı bilgiye Kayseri Defterdarlığı'na ait http://www.kayseridefterdarligi.gov.tr adresinden ulaşılabilecektir."


konuthaberleri.com

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Selçuk Outlet Park Mayıs 2026'da açılıyor!
İzmir - Aydın Otoyolu üzerinde yükselen Selçuk Outlet Park 2026 yılının Mayıs ayında açılıyor. Söz konusu AVM, 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.
Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.
Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru’nun kısmi kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada Nişantaşı Koru'nun kısmi kesin kabulünün yapıldığını ve kısmi kesin kabul tutanağının 3 Aralık tarihinde onaylandığını duyurdu.