31 Ağustos 2015 Pazartesi

İtalyan ISVEA, geçtiğimiz hafta 20 yıl sürecek bir iş birlikteliğine imza attığı Hindistan'ın en büyük vitrifiye Seramik markası CERA'yı Türkiye'deki üretim tesislerinde ağırladı. CERA yönetimi ile Hindistan İnşaat ve Gayrimenkul Federasyonu CREDAI üyelerinden oluşan 10 kişilik ekip üretimi yerinde inceledi. ISVEAİcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Çorum'da bulunan  Seramik ve Banyo dolabı üretim tesislerini gezdirerek katılımcılara ISVEA ve ürünlerini tanıttı. Programda ISVEA'nın kullandığı teknolojiler, tasarımlar ve ürünler hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Gezi boyunca showroom'lardaki ISVEA ürünleri de katılımcılara tanıtıldı.

Hindistanın en büyük vitrifiye seramik markası CERA ile İtalyan ISVEA 20 yıl sürecek işbirlikteliğinin imzasını 14 Ağustos 2015 Cuma günü atmıştı. İşbirliği kapsamında CERA, ISVEA'nın tüm tasarımlarını Hindistan'da satışa sunacak.

ISVEA  Hakkında

ISVEA, 1962 yılında Angelucci ailesi tarafından Roma'ya 200 km uzaklıkta Eusanio Del Sangro yakınlarında Italya'nın 7. Vitrifiye seramik fabrikası olarak kurulmuştur. Vitrifiye seramik alanında dünyanın önde gelen ülkesi olan İtalya'da, karakteristik bir italyan üreticisi olarak faaliyetlerini yürütmüştür. Özellikle Güney İtalya'da yaygın bir marka olan ISVEA, pazarda ilk 10 üretici arasında yer almıştır. 2013 yılında ECE Holding tarafından satın alınarak Türk Banyo gereçleri pazarıyla buluşturulan ISVEA; İtalyan Tasarım kültürü, kalite ve fonksiyonellik yaklaşımını tüketicilere sunmayı amaçlamaktadır. ISVEA bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı ve tüketicileri ile duygusal bağ kurmayı ilke edinen felsefesi ile Türkiye'de de öncelikli tercih edilen banyo markası olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.
Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!
Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.