16 Eylül 2015 Çarşamba

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekildi!
Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen İstanbul Vadi Evleri 5. Kısım projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi.
Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Hisseli tapu sahipleri TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvurabilir mi?
Tam bağımsız bölüme sahip olmayan hisseli tapu sahipleri "ev sahibi" kabul edilmediği için TOKİ 500 bin yeni konut projesine başvuru yapabiliyor.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.