27 Temmuz 2020 Pazartesi

Doğan Şirketler Grubu’nun teknolojileriyle geliştirilen, Türkiye’nin emlak dikeyindeki yenilikçi dijital markası Hürriyet Emlak’ın Finans Direktörü Cihan Su oldu.



Emlak arayanlar ve ilan verenleri bir çatı altında toplayan Hürriyet Emlak’ta finans direktörlüğü görevine Cihan Su getirildi.

Kariyerine, Deloitte’da Kıdemli Denetçi olarak başlayan Cihan Su, sırasıyla; Jabil Circuit ve Schlumberger bünyesinde üst düzey finans yöneticiliği pozisyonlarında faaliyet gösterdi. Profesyonel kariyerinde birçok uluslararası proje içerisinde birçok önemli başarı hayata geçiren Su, son olarak Brightstar bünyesine finans direktörü olarak görev yaptı.

Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu Su, finans alanındaki yüksek lisans eğitimini ise Londra Brunel Üniversitesi’nde tamamladı. Aynı zamanda sertifikalı serbest mali müşavir de olan Cihan Su, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Yorumlar

Diğer Haberler

Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
Batı Mahal Başpınar güncel fiyat listesi Aralık 2025!
Ankara Yenimahalle’de inşa edilen Batı Mahal Başpınar projesinde yer alan konutların Aralık 2025 satış fiyatları 12 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.