16 Ağustos 2021 Pazartesi

Bütçe temmuz ayında 45.8 milyar TL açık verdi!

Yorumlar

Diğer Haberler

Gedik Center Maltepe’de lansman öncesi fırsat!
Maltepe’de yükselen Gedik Center projesinde yer alan konutlar için lansman öncesi fırsat sunuluyor. Projenin teslimleri 2027 yılında yapılacak. 
Babacan Yapı'dan Gayrettepe'ye 2 milyar TL değerinde dev proje: Babacan Meridian'da peşin fiyatına 24 ay taksitle!
Babacan Meridian, 10 bin metrekare inşaat alanı ve 2 milyar lira proje değeriyle Beşiktaş Gayrettepe'de yükseliyor.
Milli Emlak Balıkesir ve Edirne’de KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor!
Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ve Edirne’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardığını duyurdu. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihalesi 10 Aralık ve 11 Aralık’ta yapılacak. 
Yüzyılın Konut Projesi başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Yüzyılın Konut Projesi'nde yer alan konutların kura çekilişlerinin ilk aşamasının 29 Aralık tarihinde başlaması planlanıyor. 
Emlak vergisine üst sınır getirildi!
Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edilen önerge ile, önümüzdeki yıl uygulanacak emlak vergisi değerlerine önemli bir üst sınır getirildi.