14 Ocak 2023 Cumartesi

Tapu sahipleri aman dikkat! Sona ereceği tarih resmen açıklandı! Sakın kaçırmayın! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Bakan Murat Kurum: Deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalışıyoruz!
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yıl sonunda 500 bin konut hedefiyle çalıştıklarını söyledi.
Dubai’deki yeni konut projelerine yoğun ilgi! Yüzde 8 kira getirisi dikkat çekti!
Parcel Estates’in Dubai’nin yeni gayrimenkul projelerini tanıtmak için mega kent İstanbul’da düzenlediği Dev Roadshow, yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı.
Yapı sektörü için 5 acil dönüşüm çağrısı!
ÇEDBİK tarafından, T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen ‘8. Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde, sürdürülebilir dönüşümün Türkiye’de karşılaştığı riskler ve fırsatlar ele alındı.
Sarıyer Belediyesi, Uskumruköy’deki o parseli 192 milyon TL’ye satıyor!
Yaşadığı mali krizi aşmaya çalışan Sarıyer Belediyesi, Uskumruköy’deki 7 bin 352 metrekarelik parseli 192 milyon 50 bin lira muhammen bedelle satışa çıkardı.
Yapay zeka ticari gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürdü!
Fiba Commercial Properties CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, ticari gayrimenkul sektöründe rekabet gücünün yeniden tanımlandığı bir dönemden geçildiğini söyleyerek yapay zekanın gayrimenkul alanlarını kökten dönüştürüğünü söyledi.