30 Temmuz 2025 Çarşamba

Milli Emlak’tan 2 şehirde bin 800 TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Gayrimenkul teknolojilerinde yeni dönem başlıyor!
Türkiye’nin PropTech yolculuğu, sektörler arası iş birliğiyle başkent Ankara’da taçlandırıldı. Ankara Üniversitesi’nde Türkiye’nin ilk gayrimenkul teknolojileri merkezi olan PropTech Hub açıldı. 
Gayrimenkulde yaklaşık 2,9 milyon satışla ocak-kasım dönemi rekoru kırıldı!
Türkiye genelinde satılan gayrimenkul sayısı 2025 yılının ocak-kasım döneminde yıllık bazda yüzde 7,6'lık artış göstererek, yaklaşık olarak 2,9 milyonla rekor kırdı.