12 Eylül 2025 Cuma

Çimento sektöründeki sorunlar ekimde masaya yatırılacak! Çimento profesyonelleri tek çatı altında toplanıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Aralık 2025 kira artış oranı hesaplama!
Aralık ayı kira artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yılın onuncu enflasyon verilerini açıklamasıyla belli oldu. Kirası 20 bin TL olan kiracı bu ay yüzde 35,91’lik zam yaparak 27 bin 182 TL ödeyecek.