2 Ekim 2025 Perşembe

Dikencik Meteor Tepe’de güncel fiyatlar 14 milyon 592 bin TL’den başlıyor!

Yorumlar

Diğer Haberler

Gayrimenkul sektöründe veri artık bir lüks değil zorunluluk!
GYODER Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada 633 milyar dolarlık küresel emlak pazarından daha fazla pay alınabilmesi için verinin kritik önem taşıdığını belirtti.
Konkordato talep eden İshakoğlu Gıda İnşaat’a 1 yıl kesin mühlet verildi!
Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, İshakoğlu Gıda Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. hakkında  1 yıl süreyle kesin mühlet verdi.
Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e çekti!
En çok tercih edilen özel bankalar arasında başı çeken Akbank konut kredisi faiz oranlarını 2,65’e indirdi.  1 milyon TL 120 ay vadeli kredide aylık taksitler 27 bin 700 TL oldu.
Ev Almak mı? ABD borsasından REIT Almak mı?
ABD borsası temettü yatırımı ile ilgili önemli paylaşımlar yapan ABD Borsa Rehberi isimli kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ev almak mı? REIT almak mı? Sorusuna yanıt vererek, artıları ve eksileri sıraladı.
Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru’nun kısmi kesin kabulü yapıldı!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada Nişantaşı Koru'nun kısmi kesin kabulünün yapıldığını ve kısmi kesin kabul tutanağının 3 Aralık tarihinde onaylandığını duyurdu.