2 Ekim 2025 Perşembe

Belediyelerden Kütahya ve Sinop’ta satılık arsa ve araziler! 

Yorumlar

Diğer Haberler

Emlak Konut GYO Ataşehir Küçükbakkalköy ihalesinin 2. oturumu 9 Aralık’ta!
Emlak Konut GYO yaptığı açıklamada İstanbul Ataşehir Küçükbakkalköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Açık Artırma-Kapalı Zarf Teklif Alma bölümünü içeren 2. oturumunun 9 Aralık tarihinde saat 14.00’te yapılacağını duyurdu.
Kartal Belediyesi, Cappadocia Plus Hotel’i 10 yıllığına kiraya verecek!
Kartal Belediye Başkanlığı, Cappadocia Plus Hotel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu otelin aylık kira bedeli 350 bin TL olarak açıklandı.
Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı! 678 konutluk yeni proje geliyor!
Emlak Konut GYO iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Sultanbeyli projesi için düğmeye bastı. Söz konusu projede 678 konut yer alacak. 
Emlak vergisinde üst sınır belirlendi!
TBMM'de kabul edilen kanun teklifiyle, milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisinde üst sınır belirlendi. Buna göre 2026 yılındaki vergi değerinin bir önceki senenin iki katını geçemeyeceğini kararlaştırdı.
Moon Kabaoğlu’nda yüzde 30 peşinat ve 12 ay 0 faizle! Yeni proje!
Teslimleri 2026 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek olan Moon Kabaoğlu projesinde yer alan konutlar için yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan tutar için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.